Dynekilen - Pulsbukta 20.09.03
Klikk på bildene for forstørrelser.

Fra Tordenskjoldbukta på Nordre Sandøy

Tur-beskrivelse:
Vi skulle til Sverige og handle litt, og jeg tenkte at en tur fra Dynekilen i den anledning ville være fint.
Else slapp meg av på Dynekilen Camping helt inntil E6 innerst i Dynekilen kl 11.45. Dynekilen er 3,5 km lang fra innerst i kilen og ut til hjørnet hvor man runder ut i Sekken, men psykologisk virker den MYE lenger. Som vanlig var det litt motstrøm i Sekken, men det gikk greit å padle rett over til Reiertangen på Søndre Sandøy. Padlet videre nordover langs Nordre Sandøy, på innsiden av Bråteholmen og inn i Tordenskjoldbukta. Av en eller annen grunn var jeg litt sliten og trengte en matpause her. Møtte noen båter underveis, men disse gikk med rolig fart og var ikke til noen fare for omgivelsene. Hadde bukta for meg selv bortsett fra noen sauer som gav blaffen i kajakkpadlere.
Etter en rast på 40 min. padlet jeg videre rett nordover mot Rødskjær, Gloraka og Singløya. Videre opp langs vestsiden på Tretteskjæra, Håhjellingen og Søndre Karlsøy, inn i Furuholmsundet, forbi Hammeren og inn til Pulsbukta. Var inne kl 16.15.
Totalt padlet distanse ble 29 km. Ikke spesiellt langt, men turen hadde tæret på kreftene og det var langt nok denne dagen.

Tilbake til Startsiden

Tilbake til tursiden