Gamle turbeskrivelser med mye bilder

Tilbake til Startsiden

Tjärnö rundt og litt til Egentlig var jeg ute for å sjekke opp parkerings- og utsettingsmuligheter syd for Strømstad for en forestående Kostertur. Været var imidlertid så bra at det ble en padletur i dette farvannet som vrimler av småøyer og holmer. Her er det lett å padle seg bort, kart anbefales.
Kråkerøy rundt Padletur ved Glommas utløp i plankebyen. Fellesferien var over, og ingen plastbaljer forstyrret. Tidevannet var på vei ut og skapte mere strøm enn forventet i elva, men bød ikke på problemer av noen art.
Töckfors - Östen - Töckfors En meget stille og behagelig tur på blikkstille vann omtrent fullstendig fri for masete båtførere midt i en vakker helg midt i fellesferien. Utrolig!
Hankø rundt med tilbehør En hasardiøs padletur rundt Hankø i fellesferien. Mye penger, lite vett og høy idiotfaktor preget mange av båtførerne, men hva gjør vel det bare man får vist fram båten sin.. Kraftig vind satte en ekstra spiss på turen som fikk adrenalinet til å koke i hodet. 22 km var nok denne dagen.
Hvaler rundt og innimellom 2 til 4.juli 2006 En tredagers rundtur i Hvalerskjærgården på tilsammen 97 km. Nydelig vær, flott terreng og en god padleopplevelse.
Vesterøy og Akerøy rundt 28.mai 2006 En tur i flott Hvalerskjærgård med to nye padlevenner fra Vestfold. Variert vær og padleforhold, samt en god lunsj på Akerøy fort gjorde turen til en hyggelig opplevelse.
Turbilder fra 2006 Turbilder i skjønn blanding fra 2006 med flere korte historier.
Kornsjøene - Svinesund 26-29 august 2005 En svært variert padletur med en god del kajakktrilling på dårlige veier. Dos Amigos Håkon og Tom dro på tur i grenseland med store forventninger til turen. Hvordan dét gikk kan du lese om her. Totalt ble det padlet 76,9 km og trillet 17,2 km.
Solli - Moss 19 og 20 august 2005 Blandet padletur i nydelig sommervær. Turen gikk fra "By the Way" på E6 ved Solli til Søly på Jeløya. Ferskvann, brakkvann, saltvann, trang elv, åpent hav og varme var ingrediensene på denne turen. Total padledistanse 61,5 km.
På tokt til Såna 2.august 2005 Et nødskrik fra Tom førte til en padletur fra Fiske båthavn på Jeløya og inn Såna så langt det var mulig å komme med havkajakk. Elven renner ut i Son havn og hele turen endte opp med 32,6 km totalt.
Elvepadlekurs i Sjoa 18 - 19 juni 2005 Tres Amigos og Hans Arvid Nesje dro til Sjoa for å lære litt om elvepadling. Det ble en fantastisk helg med mye spenning og moro.
Skjelfoss - Nesparken 28.mai 2005 Padletur på Hobølelva, Vansjø og Mosse-elva. Kjempefin tur hvor vi bl.a. fikk se beverunger. Siste del av turen foregikk i kraftig tordenvær og styrtregn, men det gjorde ingenting. 36,8 km totalt.
Turbilder fra 2005 Diverse bilder fra 2005. Inneholder også litt tekst til bilder som ikke får en egen presentasjon på andre sider.
Flott vær på nyttårsaften resulterte i en tur rundt Jeløya. 30 km gikk som en drøm.
Tres Amigos på blåsborttur i den svenske skjærgården. Menyen den kvelden tror vi ikke noen kajakkpadler har hatt maken til noen gang.
Ekspedisjon for å finne "gapahukplasser" i Vansjø. Klar, fin dag med 18,5 km padling i Vansjøvann fritt for alger.
Tom og Håkon tok en tredagers i EU-kontrollert sone. Nydelig vær, flott tur.
Padletur fra Ørje til Tistedalen. 50 km med godt følge og to slusenedfarter.
Diverse bilder fra 2004. Sesongen startet 14.februar da Geir og jeg padlet en tur rundt Sletter på en alldeles nydelig dag.
Også dette året ble pinsen tilbrakt på hytta. Været var flott, og jeg padlet meg en tur til Svinesund. Turen ble på 34,5 km, men jeg merket at det var blitt lite padling denne våren.
Håkon, Geir og Tom reiste til Smögen for å padle i herlig farvann på den stilleste tiden på året. Vi la igjen julestresset hjemme og overnattet på Söö i gapahuk. Snø og nordavind utpå natta gjorde siste delen av turen til en kald opplevelse.
Benyttet meg av en handletur til Sverige til å padle fra Dynekilen til hytta. Fin tur, men av en eller annen grunn mer anstrengende enn jeg trodde. 29 km totalt.
Håkon, Geir og Tom tok en overnattingstur fra Larkollen til Lyngholmen og tilbake. En god del vind og regn gjorde turen til en blandet fornøyelse. Totalt ble det padlet 39 km.
Sommerferien var flott, men det ble tatt altfor lite bilder. Totalt ble det padlet ca. 300 km, og her finner du noen bilder fra denne fine ferien.
Turbeskrivelse med 5 bilder fra pausen. En flott dag med kosepadling på 30 km.
Turbeskrivelse med 4 bilder fra pausen. Turen strakk litt ut og ble til slutt 43 km.
Pinsen ble tilbrakt på hytta i Skjeberg. Været var bare fantastisk, noe som førte til en tur fra Skjeberg i retning Fredrikstad/Hvaler. Kosetur på 38 km. Turbeskrivelse.
Her ligger en turbeskrivelse med bilder. Geir og jeg padlet fra Stokken camping på Orust i Uddevalla og til Tosekilen i Skjeberg. Det blåste og regnet svært mye på denne turen, men noen bilder fikk vi tatt likevel. 161 km ble tilbakelagt.
Her ligger "uspesifiserte" bilder fra 2003. I denne serien har jeg lært meg å bruke selvutløseren på det digitale kameraet. Geir har tatt bildene hvor jeg sitter i kajakken, resten har jeg tatt.
Her ligger de første turbildene. Bildene av meg er tatt av Geir Anthonsen, jeg har tatt de andre bildene.