Innledning
Sverigetur 4-8.mai 2003
Klikk på bildene for forstørrelser og nærmere detaljer


Dag 1

 

Geir og jeg hadde lenge planlagt en padletur fra Stokken Camping på Orust og til Larkollen hvor Geir bor. Ettersom første uka i mai har vært fin i flere år, satset vi på at det ville skje i år også, men dengang ei. 1. mai opprant med regn og blåst, 2. mai snødde det. Etter å ha sett på værmeldingen bestemte vi oss for å dra søndag 4.mai. Det ble meldt skiftende vær, vind 8-17 m/s fra sør hele uka og temperaturer rundt 8-10 grader.

Uka før dette ble bilen min rygget skikkelig på, og hele høyresiden ble smadret. Dermed hadde vi bare bilen til Geir tilgjengelig. For å ha en backup i tilfelle noe skulle skje, sa kamerat Nils seg villig til å kjøre oss ned slik at han kunne ta med bilen hjem igjen og ha den i beredskap.

Søndag 4.mai kl. 07.45 svingte Geir opp i gården her hjemme. Bilen ble lastet til plimsollermerket og vel så det, og vi la i vei til Fredrikstad for å hente Nils. Kjæresten hans ville også være med, så bilen var segneferdig da vi kjørte av gårde. Rett før Svinesund fikk bilen åndenød og stoppet. Etter litt undersøkelser viste det seg at ledningen til bensinpumpa subbet i bakken og lagde kortslutning. Etter noen surringer med tape lot bilen seg overtale til å starte igjen. Vi var innom Nordby og handlet litt mat, før ferden gikk videre til Orust kommune. Kl. 12.00 svingte vi inn på Stokken Camping, og padleturen kunne starte.

Til turberetningens dag 1.

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5


Til hovedsiden